Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens språk


Små vackra ord
varligt inlindade i ömhetens värme
och åtråns böljande sinnlighet
så smeksamt viskade
emot hennes nakna hud
 
Svallande känslor
direkt sprungna ur hans hjärtas inre
fyllda av förväntan
i stundens plötsliga allvar
mottogs så efterlängtade med glädje
och innerligt gensvar
i djupet av en kyss
 


 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-27 23:16



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Mmmmmm...
2015-09-02

  Lars Hedlin
Så bra skriftat med känsla!
2015-09-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersam amour
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP