Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtats språk

 

Ibland måste man 

kunna läsa emellan raderna

vara lyhörd

och förstå det som inte sägs

 

 

annars 

 

 

kanske man förlorar

allt

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-08 23:28



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Att vara lyhörd och läsa mellan raderna.. Orden och tankarna som inte sägs kan ibland vara de viktigaste. Fina tankar som är bra att bli påmind om.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP