Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flammande åtrå

 

Så förödande vacker Du är

med elden flammande, där

uti ditt vilda hår, dina glödande ögon

och kinder som blossar

åh, dessa magiska händer

som ber mig att stanna

fast Du vet att jag

inte kan, inte vågar

 

 

Ditt hjärta är så svart

helt sotigt och förkolnat 

pyrande bak bröstbenskorg

ej längre i stånd att ÄLSKA

fast längtan i kroppen brinner

härjar, sliter och drar

hetare än någonsin

och Du ber mig att stanna

lockar och frestar

med läppar

och magiska händer

fast Du vet att jag

inte kan, inte vågar

möta dina flammande lågor

som slickar

och bränner

som får mig att vansinnigt

besinningslöst, ständigt

längta Dig...

 

 

"...men gudarna ska veta

att jag verkligen vill,

vill och längtar mer än något"

 

 

För jag älskar Dig

Du förödande vackra väsen

med elden brinnande, där

uti ditt vilda hår och ögon som glöder

åh, dessa magiska händer 

som pulserande åtrå tänder

och ber mig att stanna

fast Du vet

att jag inte längre

kan, inte vågar

 

 

"...men gudarna ska veta

att jag verkligen vill,

vill och längtar mer än något"

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-30 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP