Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uti kropp, uti själ brinner en längtan

 

Håll om mig, min älskling

håll om mig

var bara min man

och visa

att jag är den enda,

DIN kvinna

 

 

Fyll mig med din åtrå, din längtan

din kärlek, ditt allt

fyll mig

 

 

och kyss mig, min älskling

kyss mig, smaka DIN kvinna

MIN älskade man

måla mina läppar

måla min kropp

måla HELA mig

med din magiska

rullande, dansande tunga

tänd min eld

och låt mig saligt brinna

sprängfylld av

sprittande längtan

 

 

Så håll mig ömt, du kära

håll mig och med ömhet

famna nära

 

 

och älska vilt, helt gränslöst 

såsom bara Du kan älska

kom älska mig, kom ÄLSKA mig

kom möt min själ, där djupt uti

i nakenhet, i ärlighet, i all oändlighet

uti evighet, kom möt min själ

 

 

och lägg hjärtat ditt

här nära, så tätt intill, så nära mitt

att pulsen slår, ja din, i pulsen min

pulserar under hud så len

känn kärleken, den KÄRLEKEN 

då tvenne hjärtan 

ljuvligt smälta samman

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-25 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP