Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döende

 

 

Håll oss levande

med dina friska andetag, 

flämtade eldens lågor

till nordanvinden

Men livet ville

annat

 

*




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-18 14:03



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert
2024-03-21

    Peter Söderqvist
Så fint men ödesmättat.
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP