Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den manliga kroppens vackra landskap

Livets landskap
består av berg och dalar,
precis som moder jord.

Färgas liksom årstiderna
medan vi tar oss upp mot toppen,
halkandes ner en bit då och då,
när underlaget blir alltför ostadigt och jorden skälver.

Vi har stunder, dagar, år av vistelse i båda regionerna.
Och många dagar där emellan.

Växlande fort ibland.
Ibland nästan så vi slår rot på ett och samma ställe.

Snår, buskar, träd kantar vår väg,
eller bildar en mur framför oss under vissa etapper.

Mannen liksom kvinnan,
är helt främmande nya landskap vid ett första möte.

Ett möte som kan ske under vilken del som helst
av livets smala slingriga stig,
eller öppna breda landsväg.

Utforskandet av mannens landskap, både det inre och yttre,
är för mig en gåva värd guldet i sin renaste form.
Och lika förtrollande vackert och bländande.

Att få gå på upptäcktsfärd på denna manliga gestalt,
är ett äventyr av det mest behagliga slaget.

Få känna de olika skiftningarna
med fingrar, tunga eller kind.

Från slät silkeslen hud,
till områden med mer kärvt motstånd.

Alla områden med sin speciella karaktär,
på denna manliga underbara varelse.

Inte bara känslan
av de olika zonernas mjukhet eller strävhet fascinerar.
Utan hela landskapet består också av
bergstoppar, dalar, öppna fält och trängre skrevor.

Fingrarna har lyckan att få vandra
över hård som mjuk kropp.
Både och på samma gång vissa stråk.
Precis som i naturen.

Och temperaturväxlingar sker även här,
liksom fuktighetsgrad.
Allt från stund till annan, beroende på omständigheter.
Yttre som inre.

En plats, ett landskap, ett äventyr
jag gärna gör.

Som är lika fängslande och behagligt,
som skrämmande och nyckfullt.

En äventyrsresa för alla sinnen,
i detta vackra landskap.




Fri vers av Amari
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-27 23:45



Bookmark and Share


    Peter Romance
en joyride :-)
2015-12-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
fri utforskning, bör råda:)
2015-08-31

  Peter Stjerngrim VIP
Så är det jämväl med kvinnliga kroppens landskap ...
Finns dessutom förmågan att läsa den andres önskningar, drömmar och behov
hos båda två - Då finns verkliga förutsättningar för en älskog och kärleksrelation som ej blott håller
utan också utvecklas under många, många underbara år!
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari