Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än blott bara ord ...


Sex och kärlek ...

... är var för sig
liksom ord
förutan verkligt innehåll ...

... utan någon som helst
innebörd och mening ...

Jämväl 
det så är
med oss två
som är ämnade för varandra
när vi på vägen genom livet
var för sig
söker finna substitut
bland alla andra ...

... när det enda 
som kan uppfylla
våra behov och drömmar
är att vi får leva våra liv
i ljuv förening tillsammans ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-27 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om livets rätta mening och innehåll!
2015-08-28

  Ingrid Trolle
En fin beskrivning
om människans
behov
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP