Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den bästa av världar skulle vi förstå varann

I den bästa av världar skulle vi förstå varann
I den bästa av världar skulle vi jämka litegrann

Så att vi lättare hittade den andra halvan till oss
En pusselbit, ett yin till yang, en byggsten, en kloss

Därifrån kunde vi lägga en stadig grund
Bra bygge ger mången kärleksstund

Och det är väl längtan efter det vi har
Men till dess är mitt hjärta i slutet förvar




Fri vers av Amari
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-28 20:34



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett par år efter min separation från ett för mig katastrofalt förhållande som resulterade i två barn fick jag frågan om jag någonsin skulle våga öppna upp mitt hjärta för en kärleksrelation igen.
Barnen är mina ögonstenar och liksom min äldsta dotter mitt allt!
Mitt svar kom för mig förvånansvärt lätt
och är lika aktuellt idag som det var då ...
- Den dag jag möter den äkta kärleken igen, kommer jag inte våga säga nej ...
Tror inte på den västerländska tesen som säger
- Om du inte får den du älskar så får du lära dig älska den du får ...
Tycker om ditt sätt att förmedla tankar , funderingar och annat som berör känslor och skeenden i livet ... Dina liknelser liksom den textmelodi du har i dina flöden är något jag tycker om!
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari