Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunderhonung och dess bieffekter

Här kommer nasse rosa och fin
fast rosa är ju homo, ta på kostymen din
och lär dig prata som en vanlig individ
så kanske de glömmer all din historik

Han skuttar glatt där bakom bamse i blått
som är gateway drogen till ett krisomlopp
för först är det bamse sen blir det nasse
om man inte tänker till och skippar hela tramse’

Ingenting kan stoppa min kamp
mot nasse förklädd till riksdagsman,
ditt flin ska vi sudda med sanningens ord;
Sverige är landet där mångkulturen bor.




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-29 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion