Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just for you

I mitt hjärta finns Du i mig

Det som händer på ytan förändrar
inte vår själsliga attraktion

I dina ögon ser jag mig själv speglas
ner i skogstjärnens mörka vatten

Det glimtar till en rädsla av att
inte bottna, sjunka ner i dyn

Vi har inget val, ner mot botten
där näckrosens stängel bor låter
vi mörkret rena oss
och sakta
stiger vi åter upp mot ytan
I månskenet kan vi äntligen
se klart

Pånyttfödda

I mitt hjärta finns Du i mig

(Ernesto Cortazar Just for you )




Fri vers av WyS VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-29 18:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart diktat!
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP