Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska en kamp

Jag älskar flickor, älskar flickor mer än män
älskar blod svett och tårar, kampen mot befrielsen
älskar att ramla över asfalt med systrar vid min sida
älskar att veta att vi alltid kommer stå på samma sida

På samma sida av en värld som pressar, murar in oss
vet att vi är en kärleksbunden enhet som alltid slåss,
bakom barrikaden med knytna nävar i luften,
framför mannen när vi vägrar hålla truten

Inte bundna till en falsk illusion av hårdhet,
säkra i vår starka och kännande mänsklighet
vi vågar känna, vågar kämpa, vågar veta bäst
trötta på att sitta inne med vår protest

Jag älskar flickor, älskar flickor mer än män
kommer alltid prioritera den gemensamma kampen
sida vid sida står vi upp från tusen olika håll
vi andas, vi lever, vi är bortom förtryckarens kontroll




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-29 21:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar kämparanda

fortsätt du älska flickor mer än män, ni är bäst, bör sättas främst, komma först, vara högst.
2015-08-31

  Corto
Fantastiskt! Kampvilja, och vägran att ge upp är något vackert.
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion