Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min lövtunna hand

Mellan dina revben strålar ljuset
från en lykta
Dit har du lett min själ
Att slå rot
Att vila

Mellan mina revben strålar ljuset
från en lykta
Kom in
Var min




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-08-30 14:46



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
Så fint!
2015-12-14

  StinaJ VIP
Mellan revbenen finns ett hjärta där kärleken bor. Fint och ömt skaldat
2015-09-20

    Sefarge VIP
"Knivskarp enkel"
Poetisk skör/skönhet.
:)
2015-08-31

  KYREUS of Sweden
Egen-art
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP