Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dåres resa i sitt liv blind för sitt destruktiva sätt och handlingar för dum att förstå sitt eget bästa och at5t hennes egna barn behöve5r henne


om en åsna så dum att hon dricker morötter och äter vatten

det finns dom som har så mycket problem att dom inte vill ta i sej
skälv ens med tång , så dom gör allt för att förendra sitt yttre

som en lösning på problemet , men det funkar inte så att googla
fram sina egna symtom för att slippa ta ansvar och ligga och samla

fett runt röven fast det heller inte behövs det finns redan så det
räcker där men det är väl svårt att se efter som det tar tid att

komma runt det funkar heller inte att köpa skor och andra
penaler för pengar man inte har , för att sedan skälla på sin

arbetsplats för att ha något att giva till sina stakars barn som
är undernärda det funkar heller inte att färga sitt hår för det

som är ruttet och stinker kommer inne från sej skälv , denna
person flyr alla situationer och njuter åt andras olycka när hon

skapar sitvatio0ner och står och ser på i stallet och vänners
närhet hon lever allas liv för att slippa sitt eget hon ursäcktar sej

för allt hon ser och tar i och hennes mat är utan smak och bränd
det speglar hennes intelligens och personlighet mycket väl , hon

är ett tomt löfte hon är inte ens ett hon är en nolla jag tycker synd
om henne att hon inte ser skälv att hon sänker sitt eget skepp utan

att ta hänsyn till sin omgivning man barn




Fri vers av den nakna poeten
Läst 239 gånger
Publicerad 2015-08-30 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten