Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå dag

Idag är en grå dag

men vindstilla

kan inte be dig flyga och fara




Fri vers av Amari
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari