Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en


Rubrik

Vem fan är jag?
En kopia av mina förfäder
En cell som slutat dela på sig
Eller något helt annat




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-31 18:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP

2015-09-04

  Sebastian Noll
Du fick en applåd redan innan jag sett texten. Tillsammans är bild och text fantastiskt bra. Konst i min smak. fan så bra!
2015-09-01

  Lars Hedlin
JA du en bra fråga....en själ med känsla kanske!
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Man önskar man
hade facit...

...eller kanske inte...
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano