Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tombola



I livets tombola finns många nitar
Men så en dag
så står man där med en vinst

man ska så välja på hyllan

men alla saker har tappat sin tjusning
inget passar mitt spartanska hem

ity andra har ställt dem där




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-31 18:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Skarp text.
2015-10-09

  KYREUS of Sweden
Gillas!
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP