Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min känguru har fastnat!

Min känguru har fastnat!
I minnet.
Som är i och för sig vass som taggtråd.
Hoppas han lyckas ta sig fri.
Men då glömmer jag honom. :(




Fri vers av Robbox
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-08-31 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox