Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Robert Grainger


När jag var små

När jag var liten och små
Mina alter-egon och jag
Var vi ganska lika i fejset
Men spelar på olika lag

Den ena vaknade bitter
Den andra var alltid glad
Jag var trött för det mesta
Av simturen i mitt känslobad

I skolan var vi smarta
I skolan var vi dumma
Vi tyckte om varandra
Vår kärlek gick inte att gömma

Men med tiden börja vi bråka
De minsta tingen blev stora
Som vad vi gillar för kläder
Vi gjorde allt för att inte såra

Men tingen blev fler med åren
Mat nöjen och brudar
Vem som skulle få välja
Vi började be till olika gudar

På namnsdag var vi eniga
Det skulle firas med tårta
Men lördagskväll var det slagsmål
Vi kunde inte varandra förlåta

Låt mig få nu presentera
De gubbar som bor ini mig
Du behöver inte vara rädd än
Det räcker att du säger "Hej"

Byggare Bob gillar jobbet
Bob Van Gogh bara skissar
Bob Vegas finns på casinot
Om Disco Bob kan du bara gissa

Bob Sheen är hög på cocaine
Bob Perignon är mest bara full
Bob Hendrix är rock 'n' roll junkie
De får mig att ramla omkull

Bipolär är det första du tänker
Men även om det är sant
Vill jag inte ta bort mina vänner
Att vara ensam är obekant

Mina egon är ganska snälla
Förutom Bob Vicious ibland
Han ställer till det för oss alla
När han sliter loss sina band

Men oss andra vi älskar kvinnor
Vi gillar att dansa och sjunga
Vi diggar att party och festa
Våra rövar vill alltid gunga

Poeten Bob vill nu tacka
För att du läste om våran grej
Och vi vill säga adjö nu
Från mig och från mig och från mig













Bunden vers av Robbox
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-31 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox