Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före och efter

Varje gång jag har tjocknat
Då kommer löfterna fram
Att banta, jogga o träna
Och skjuta höfterna fram

Då tar jag alltid ett foto
'Före' heter den
Bantning o jogging o träning
Är något jag börjar med 'sen'

Allt som oftast förlorar jag
Vadet jag slog med mig själv
Och motivationen, den rinner iväg
Som om den vore en älv

'Efter' bilden finns inte!
six-packdrömmen blev ej
En tjockis iklädd kalsonger
Är den enda bilden av mig

Men nu ska jag inte ljuga mer
Till gymmet joggar jag snart
Vatten o ris står på spisen
Och sit-ups o squats i full fart

Min 'före' bild är en mardröm
Min 'efter' bild är en gud.
Men nu när jag är mittemellan
Är jag lite för stor för min hud!








Fri vers av Robbox
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-14 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt skrivet! :-)
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox