Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mörkt nu

Kära Gud

Varför finns du inte?
Varför finns du bara i andras hjärtan?

Jag behöver dig

Jag är inte lycklig
Ensamheten har vunnit och jag längtar inte efter något

Vill inte mer

Drömmer inte

Sover inte heller
Bara ligger där och väntar

När solen skiner låser jag dörren
När regnet faller faller jag med
När det blåser stelnar jag
Och jag vill inte ens nämna snö

Tänk om du finns men gömmer dig för att du inte gillar mig?

Vad hade du sagt om jag trodde på dig så hårt att du var tvungen att visa dig?

Spelar ingen roll

Jag gillar inte dig heller







Fri vers av Robbox
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox