Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gah!

"Jag kommer alltid att finnas för dig", sa de.
Sen stack de.




Fri vers av Robbox
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-31 19:55



Bookmark and Share


  Cugel
Bra skrivet. Kortheten ger en ironisk udd till det hela. Så kan människor vara, en massa tomma ord eller att orden faktiskt betydde något och känslor svalnade, omständigheter ändrades mm. Själv har jag gjort mig skyldig till det där. Du?

Bukowski sa något i stil med "du vet vem dina vänner är den dag du hamnar i fängelse", ligger mycket i det.
2015-09-03

    Lena Söderkvist VIP
Låter som Arbetsförmedlingen samt ett stort antal politiker.
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox