Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsskiljaktigheter i en maktkamp

Alla åsikter är värda en kommentar
Men inte alla kommentarer är värda en åsikt
När man talar utan att tänka
Glömmer man av vad tanken egentligen handlade om
Omskakar någons värld med obskyra begrepp
Eftersom man använder yttrandefriheten som ett vapen

Men inte alla förstår
Att man har saker att säga även fast inget låter
Undviker debatten för att göra mer nytta än nöje
För sig själv
Och de sociala reglerna
Då man inte vill bli känd som den där som alltid hatar när man egentligen bara hatar

Ojämställdhet, ekonomiska skillnader, förtryck, strukturell ignorans och dövhet

Vi glömmer bara bort det ibland
Eftersom att det är lättare
Och lugnare
Och tryggare
Men det händer mindre
Och vi blir mindre på vägen




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-31 21:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen