Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde yla som vargen.


Om jag kunde yla som vargen så hade jag inte gjort det.
Alldeles för blyg och rädd för vad andra ska tycka.
"Kolla... Idioten ylar igen! "
Men inuti mig...
Oj oj oj...
Där ylas det!
Däri hade ingen varg vågat öppna käften!






Fri vers av Robbox
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-31 22:45



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Bra sagt. Det skriker där inne. Men så svårt det är att ens viska fram en liten sanning...
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox