Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtat mitt höst

Vimtern ropar och kallar mitt namn.
Kom nu så närmre kom ligg i min famn.

När vårvindar komma och viska ditt namn.
Styr mina tankar långt bort från säker hamn.

Sommarens kyssar läker, tar bort alla sår.
En kyss lite närmre, en hand på ditt lår.

När sommaren svalnar och i hjärtat bor höst.
Kom nära och vila ditt huvud på mitt bröst.


Så vandrar vi ensamma ännu ett år.
Långt bort men ändå nära utan att veta var vår andra själ går.

När vårvindar åter så viska ditt namn.
Låt kärleksklockor klinga låt mig finna just din hamn.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-07 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP