Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orange lika med apelsin


En frukt full med c-vitamin som smakar gott

En frukt för alla som är förkylda till exempel

Bådar bara gott

En frukt som man mer än gärna delar med sig utav

och ger bort

Några klyftor senare så finns det ju inget stopp

En frukt som ser ut som solen

Skiner varmt

En frukt som inger en, en smula hopp

Så orange lika med apelsin ligger bland de första

på frukternas tio i topp lista

Men vad är det här?

För titta vad jag hitta

En gammal apelsin bortglömd i en gammal kista

Synd

För den går ju nu inte att äta ska gudarna veta

Orange lika med apelsin!

Ken Cassel
1/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-01 04:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Apelsiner ser ut som guld...liksom dina ord.
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel