Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt börjar det att brinna

runtom i varje knut i skog och natur
En pyroman är ute och härjar mitt ibland oss
Helt livsfarlig
Måste bara få åka fast innan någon får sätta livet till
Ja, han är riktigt ful
Tror mig kunna veta vem han är men har inga bevis
tyvärr
En människa som inte håller någonting kärt
Inte mer än sig själv i alla fall
Lever utanför systemet
Ja, vad det nu är värt
I vilket fall som helst så måste de här bränderna
bara få sig ett slut
För nu är det akut

Plötsligt börjar det att brinna
Och det på dygnets alla timmar
Så denna pyroman måste snuten bara finna
Måtte de bara hinna!

Ken Cassel
1/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-01 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel