Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon.

"Du var härlig" Väste hon genom täta tänder.
"När du skrek"
"När du grät"
"När du försökte göra dig liten"
"Ha ha haaaaaa... "
"Inte längre"
I en mikrosekund förstod jag vad hon menade när jag såg ljuset reflektera i hennes ögon.
Ljuset från mitt exploderande hjärta.
Jag vill minnas att det var ett gult sken.
Jag menar...
Jag vill inte minnas.




Fri vers av Robbox
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-01 05:42



Bookmark and Share


  L.byström
Gillar dialog. Den här är känslig...Bra!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox