Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om att du redan har vunnit mitt hjärta


Att du inte längre behöver göra dig till för mig

Älskar dig som du är

Att du redan har fyllt mitt hjärta med en

kärleksfull smärta

Är upp till öronen kär

Så vad konstigt det skulle kännas om du inte

längre vore här tillsammans med mig

där jag är

En tomhet som inte går att beskriva i ord

Så nu kanske du själv kan tänka dig hur mycket

som jag älskar dig

Tycker ju att du är så himla god

Finns ingen bättre människa

Så jag vill inte längre ha någon annan kvinna

på denna märkliga jord

Här vi lever i kalla nord

Kom nu älskling så går vi hem istället och älskar

med varann på vårat vardagsrums bord

då vi låtsas att bordet är våran kanot som vind för våg

glider fram på en forsande flod

Åh, vad det gungar fram och tillbaka, älskling

hihihi...

Du vet väl om att du redan har vunnit mitt hjärta!

Ken Cassel
1/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-01 06:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel