Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt sinne...

Varför gå och börja
om du lugnt det kan ta?
Varför om jobb spörja
när vilan gör dig bra!
Jobb går ej att klara
om paus ej fylls på.
Nej släpp allt loss
bara häng me´ oss
glatt sen sjung som så:

Öppna ditt sinne, släpp in flera till
glöm ej den, som jobba vill..
Få med den med en glad drill...
Lätta på klädseln, sjunk ner, ladda ur
och ta dig från jobbet en lur!
Låt inget problem alls få trycka på dig
bli bra på att tycka om vilan för dig
och ta och drick ur drycken god
släpp alla tankar
rasta, det känns som få nytt blod!










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-01 15:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vila behövs, men har arbetsgivarna och samhället det i tankarna idag?
För oss daglediga så går det så mycket bättre med att vila oss i form :-)
/kram

2015-09-03

  Lars Hedlin
Bra insikt!
2015-09-02

    ej medlem längre
Håller med de två tidigare kommentarerna.
2015-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vila behövs....bra...
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Fler borde dela på jobben! Funkar inte dagens modell, så ändra!
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt