Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu beskrivning

Jesus Du är min mästare
Jesus Du är min sköld
Jesus Du är mitt ekolod
Jesus Du är min skulptör
Jesus Du är min lyckta
Jesus Du är min navigatör
Tack Jesus att jag är din
Tack Jesu att jag är din blomma
Tack Jesus att du är min livgivare
Tack Jesus att du är sann
Tack Jesus att Du har segrat
Tack du regera över allt




Fri vers av Diana M L
Läst 221 gånger
Publicerad 2015-09-01 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L