Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta vilar mina fötter i dina händer som smeker

Trötta vilar mina fötter i dina händer som smeker.
En kyss på en tå då och då, och en tunga som leker.
Din kind är varm, när den varsamt stryks mot min vrist.
Vart smekningarna och kyssarna fortsätter sin vandring,
är ännu ovisst.
Dina fingrar, din tunga, din lust,
mina oroliga tankar bort bleker.

För leken, kärleken, värmen du ger,
är oskattbar, jag njuter, blundar och ler.
Känner långt in i mitt inre och ryser till.
Längtar och väntar som blommans pistill.
På nästa beröring, ja fortsätt, vill mer!




Fri vers av Amari
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-01 21:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en längtans och lekens goda poesi,ja !
2015-09-06

  Heikki Hellman
Tyckte mycket om detta ovanliga, ganska intima, även hemtrevliga text! Dikta mer! "Djärvheten ökar ju mer man vågar!"(egen slogan)
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari