Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få lämna bordet , tack

Mättnaden från det avmätta
och målsökande ironiska
spänner i magen

De dignande faten
av surnade aggressioner
smakar bittert mot smaklökarna

Jag är däst,
av missriktade självhävdelser

Fetmätt




Fri vers av Myy VIP
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-04-21 13:38



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Här finns alla känslor med vad gäller frustration och med ett väl avvägt ordval har du iallafall satt igång min "ilska". Titeln är väldigt bra !
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP