Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

vissnade blommor står som skelett i dikena
ruttnade vägskyltar i vårt metaforiska sökande efter gud
för var är han om inte i våra svagheter
om inte i vårt lidande och vår skam

men frälsningen finns inte längs den här vägen
det finns ett djup i de här skogarna som vi inte kan förstå
och vi är inte vilse än, så vart ska vi gå




Fri vers av 99knivesinside
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-02 18:03



Bookmark and Share


  strndbrgfkr
i egenskap av förvirrad & skamfylld kristen född i september känns den här dikten väldigt nära. den är bra!
2015-09-30

  Respons VIP
Berättigade frågor kopplade till en dyster sinnesstämning.
2015-09-03

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Dikten förefaller vara konstruerad så att den känns motbjudande. Men jag tycker den ställer bra frågor.

Applåd
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside