Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min drömtjej är en tjockis!

Min drömtjej är en tjockis
Så härlig fin och fet
Hon har ett extra large hjärta
Och en supersized silhouette

När hon blåser av ett leende
Då kapitulerar solen
Hon är vacker som en fotomodell
Från Polen!

När golvbrädor knirrar och knarrar
Då vet jag att tjockis är vaken
När hela synfältet är rosa
Då vet jag att tjockis är naken

Jag såg in i hennes små ögon
De var bara aningen skela
Dimman från hennes andedräkt
Är nå't jag ej vill dela

Min hand gled runt hennes midja
Den gled o gled o gled
Till slut så nådde den höften
Jösses,va hon var bred

Jag lutade mig sakta framåt
Tanken den var på en kyss
Men hennes mun var full av tårta
En klassisk kärleks-miss.

Hennes tänder var som gravsten
Så stora, så många, så fina
Men också väldigt gula
Som gravsten ifrån kina

När jag smekte hennes 'bomber'
Då börja mitt hjärta att slå
Så högt att grannen klagade
Det kan jag ej förstå

Hon är så full av kärlek
Det räcker till mer än en
Men hon ger alltihop till MIG
Och jag är i himmelen

En benig brud sa hej en dag
Min tjockis blev arg som en bi
hon åt up lilla miss spinky
I ett nafs o en spott och ett "Tvi"

Nu sitter min tjockis på finkan
Endast vatten o bröd
Min tjockis har blivit en spinkis
Jag kunde lika gärna va' död

För skönheten den sitter inne
Under all fetma o skinn
Det är kärleks-själen som räknas
Och jag har förlorat just min!








Bunden vers (Rim) av Robbox
Läst 566 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-03 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox