Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....det sker inte i våra vatten



ser på
står vid sidan av
det sker ju inte i våra vatten

så vi ser bort
ursäkten

”vi kan inte hjälpa oss själva”

är människor olika värda?

beroende på var de kommer ifrån?
varför de flyr är inte det viktiga
det sker inte på vår bakgård

 handlar inte om
vilken bakgård
vilket vatten

allt sker i

vi kan inte blunda längre

handlar om att rädda liv

alla vi har något gemesamt
vi är människor




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-03 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N