Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskuggans dal


Drar med pekfingret över svarthimlen
rymdens hinna darrar till
fullmånen går itu
likt ett isberg som kalvar
lämnar en halvmåne kvar
andra halvan faller vit
singlar ner
tillsammans med fler
bildar ett nattblått täcke
över månskuggans dal




Fri vers av barfotafantomen
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-03 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen