Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djävla Anka


Papera di Merda!

Ser ankor
Många ankor
Kanske dax att sätta ankare




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-04 13:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland måste man sätta ner foten och säga ifrån...
2015-09-09

  Lars Hedlin
Japp Ankra in i stilla hamn!
2015-09-06

    Dan Myrbeck
Bra tANKAr!
2015-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano