Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var då jag gjorde en (Foto H Fonda..)


86 Pink Floyd

Teven flög igenom fönstret
Barvagnen flög i väggen
Min far fick en hjärtattack
Jag stannade!

Han var i min ålder som nu!
Såg han naken utan tänder
Trodde han skulle dö
Hade jag rätt, jag tror det!
Det smärtar än och jag älskar..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Federico Romano
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-04 21:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrkan i smärtsamma händelser sitter i livet ut
2015-09-06

  Sebastian Noll
det närmsta jag själv har försökt skriva om min egen far. som fortfarande lever...
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano