Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis till alla som har sin dag idag!


Din dag idag

Dagen är din, så med en önskning du den kan fylla.
Låt smulor nu bli till drömmar av större mått.
Vad är det som bäst kan livet förgylla?
Är det något du kanske ej ännu uppnått.

Är önskan eventuellt, att du får bli miljonär.
Blunda och önska, och det skall dig bliva givet.
-Kan önskan slå in, så lätt bara så där?
-Ja kanske en gång, så önska något som varar för livet.


Och var också noga, med vilken valuta som önskan gäller.
Man kanske kan, ja faktiskt borde, säga så här.
Att önska mycket av fel slag, och därför chansen bort häller,
det kan bli fattigt på det som av betydelse är.




Fri vers av Amari
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-05 09:44



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tycker om!

2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari