Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyiskt läge

Så mycket att göra
då börjar kroppen totalstrejka.

Förkyld
ojdå där kom febern
och där försvann andningen.

typiskt läge
men inte mycket att göra
vila och mer vila
det andra får nog vänta




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-05 18:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I vila och stillhet ...en varm filt och varmt te....sen omtanke ..Krya på dig <3 kram
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson