Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsksvammel

Jag är logik, den som lever som hon lär
varje andetag en åsikt, varje handling revolutionär

och det är vackert, det är sant
men det är tungt, det är kallt

men när himlen ryter kan jag inte svara,
maktlösheten lyfter min tunga börda
och jag är fri

låter kläder falla, stapplar ut på bara fötter
står och låter det kalla blöta ösa över
dansa över min kalla bara hud, omfamna
låter mig stå i mörkret utan tankar
och jag är fri




Fri vers av ChampinjonernasChampion
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-05 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion