Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag på din arm gör penseldrag

Klockan är mitt i natten.
Jag vaknar till, vet inte av vad.
Kanske känner jag av hur du rör dig i sömnen.
Kanske du drömmer om vågor, ett inre renande bad.


Jag kryper så sakta tätt intill dig.
Kysser födelsemärket på din rygg.
Jag kan inte se det, men vet precis vart det sitter.
För jag känner dig och din kropp, känner mig hel och trygg.

Med mina fingertoppar lätta som fjädrar.
Jag på din arm gör penseldrag.
Känner pulsen gå upp, hör dig andas.
Känns som värmen i oss stiger nån grad.








Fri vers av Amari
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-06 08:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Innerlig närvarokänsla
i denna ömma Dikt!
:)
2015-09-09

  Peter Stjerngrim VIP
Lite det jag talar om när jag
stundom i min affirmationsprocess
i mina flöden nämner det där med att få somna nära tätt intill och veta att man får vakna tillsammans lika nära tätt intill ...
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari