Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte oroa sig utan roa sig!

Roar det inte andra vad Du gör
tappa aldrig Ditt goda humör
utan roa då Dig själv!

För saker och ting kan ju ändra sig
folk kan ju till och med
komma på att hos dem
saknas det visst nå´t...

Det som i livet förr gjorde
dem så gott, det som Du
delade med Dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 09:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt