Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängt pga ombyggnation

Vi verkar ha fått in lite ohyra i riksdagen. 
Vi verkar ha fått in lite ohyra bland oss. 
Vi verkar ha fått in inhumana tankesätt. 
Vi verkar ha fått in inhumana skratt. 
Vi verkar ha fått in lite kaos i de mänskliga rättigheterna. 
Vi verkar ha fått in lite kaos i levnadsstandardena världen över. 

Vi verkar ha fått in främlingsfientlighet och en skev världsbild. 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen