Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkantig

Det är så jag känner mig i huvudet just nu
efter att ha stirrat mig blind på en femtiofem tums Tv
allt för länge
Timme efter timme faktiskt
Spelat spel och spelat ännu mera spel
Och Åh, vad tiden har runnit iväg
Men kul har det varit
Oj då!
Är klockan redan så mycket
Halv två på natten
Godnatt, mina vänner...

Fyrkantig!

Ken Cassel
7/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-07 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel