Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Kom

kom och lev

kom och lev med mig

innan allt faller som domino brickor igen
allt det vackra som långsamt tynar bort inom mig
alla kärleks historier utan slut som har etsat sig fast
dessa beröringspunkter där jag behöver dina smekningar
för att existera nej det är ingen överdrift
det är blodigt allvar: KÄRLEK

kom

kom och lev

kom och lev med mig




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal