Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära kvinnor

Kära kvinnor
Gör vad ni vill
Men bli INTE kär i mig!
Jag vet att det är svårt
Jag vet att det kan kännas omöjligt
Du VILL
Men tyvärr..
Du får inte

Folk har gjort det
Kärat ner sig i mig
Ha ha haaa...
Suckers
Var är de nu?
Hah? Var är de?
Just det
På samma ställe som du kommer att vara om du envisas
Borta
Puts väck
Sårade
Självömkande
Ledsna
Fyllda av hat

Jag är tom och kall nu
Mitt hjärta bara transporterar blod i seriös tystnad
själen dog av iskall förtvivlan för länge se'n
Minnena blixtrar till ibland o får mig att grimasera

Men bara ibland, så det är lugnt

Golvet är min bästis
Gruset är min bror
Jag vet, jag vet.
Det är supersvårt.
Men för din skull...
För min skull...
För våran skull...

Gör't inte!






Fri vers av Robbox
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 21:30



Bookmark and Share


  L.byström
Jag förstår..är precis i samma situation..fast utan varningstext. Bra skrivet!
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox