Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigarna ligger kvar

 

 

 

     

                                         

vad har jag att säga till dig

 

att jag fortfarande vill 

att du kommer tillbaka

att du förstörde mycket

och ändå inte

 

du är bara dig själv

 

tycker

synd om dig

 

jag har förlorat

Och du med..mer




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-07 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP