Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt händer det

'Plötsligt händer det'
Står det på en sorts löpsedel för spelmisär
Men det gör det inte
Det gör det aldrig
Men plötsligt en dag..

Hände det!

Jag skrollade o klickade som vanligt
Matade mitt pixelberoende så att det blir tjockt o fint innan vintern brakar loss.

Klicka

skrolla

Klicka
Klicka
Skrolla

POW!

Där stod hon!

Huuuuuur jävla snygg som helst!
(Jag vet inte om man kan säga 'snygg' om en kvinna men hon var snygg alltså!)
Och vacker
(Vet inte om hon stod heller för det var bara en halvbild)

Seriös (Visade inte tänderna)

Galant (Hade kläder på)

SNYGG (Ermm.. Fejset var bra)

Jag blev dum en liten stund
Tittade in i hennes oändliga ögon och det ända jag kunde tänka var "Dööööh"
(Dreggelsträng i mungipan)

POW!

Plötsligt forsatte det att hända för fanskapet skrev till mig!
(Jag säger 'fanskapet' för jag är låst i en stunds dumhet eller hur?)
Hej.
Skrev hon.
Det absolut sexigaste 'Hej' jag har läst i hela mitt sex o drog o rock n rollfyllt liv.
Hhh ee jjjj... Skrev jag tillbaka, helt darrhänt!
Det fortsatte och utvecklades på ett sätt som jag inte kan återskapa här eftersom jag har tystnadsplikt, moraliskt ansvar och är en gentleman men jag kan säga så här...
Min spankinghand har aldrig varit lyckligare!
YAY!
Nu hopps jag att det plötsligt händer igen
Och igen
Och igen
Plötsligt händer det hela tiden hade varit lagom.




Fri vers av Robbox
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-08 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox