Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara så du vet...

 

 

 

... jag får fortfarande lust att komma dig närmare

köra min hand genom ditt hår

titta djupt i dina ögon

försiktigt och lätt pussa dig på munnen

baras så du vet

jag vill kyssa din nedersta läpp, ta den i munnen  

låta den bada i min varma saliv

och när min tunga hälsar på din

hör jag dig stöna högt

och plötsligt

ivrigt,

vill du lära känna min mun mer 

bara så du vet

jag tittar fortfarande djupt i dina vackra ögon

och när vi ska skiljas åt

då vi borde fortsätta leka mer

du ska veta att-

jag vill ha dig

även om jag inte är kär i dig längre

och jag håller mig fast i din läpp 

för om jag släpper den

jag kommer att falla pladaskt

baklänges

 igen

 

 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-08 12:02



Bookmark and Share


    ässet
Så värker mitt hjärta också. Otroligt fint skrivet
2015-10-19

  Quasimodo
Intensivt varm och sensuell närhet i härligt berättande bilder!
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor, bra förmedlat!
2015-10-08

  Lars Hedlin
Starkt nära intensivt..mycket bra skrivit!
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP